Hvad Koster Viasat Golf?

19. November 2020 • Golf
Billede: Pixabay

Den nordiske sportakanal, Viasat Golf - også kendt som V Sport Golf, er en tilkøbskanal, som koster mellem 48 kr. og 99 kr. om måneden. 

For at du kan købe Viasat Golf, kræver det dog, at du i forvejen enten har et abonnement hos Viasat eller en anden TV-udbyder, hvorigennem du kan tilkøbe Viasat Golf.

Sådan får du Viasat Golf

Hvis du har total-pakken hos Viasat, der koster 639 kr. om måneden, så kan du tilkøbe V Sport Golf - Viasat Golf for 48 kr. om måneden. Dermed koster det dig samlet set 687 kr, om måneden at se Viasat Golf.

Har du ikke total-pakken hos Viasat, så skal du betale 99 kr. om måneden for at få Viasat Golf. Basis-pakken koster 324 kr. om måneden, mens mellem-pakken koster 445 kr. om måneden. 

V Sport Golf har eksklusive rettigheder til en lang række af verdens største golfturneringer. De eksklusive rettigheder tæller blandt andet de forskellige majors, Ryder Cup, World Golf Championship, Europatouren og LPGA Touren.

Du kan også se Viasat Golf via Viaplay, hvor du kan se golfsendingerne med et abonnement på Viaplay sport eller Viaplay total. Disse abonnementer koster mellem 309 og 339 kr om måneden.

Adgang til Viasat Golf er dermed ikke i den billige ende, når man sammenligner med de andre tv-kanaler og streamingtjenester, der i øjeblikket er tilgængelige på det danske marked.

Skiltet øverst viser at denne tekst, var skrevet med økonomisk finansering fra avXperten. avXperten forhandler blandt andet billig makulator. Derfor er denne tekst markeret.

Hvad er en markør i golf?

27. March 2023 • Golf
Billede: Pixabay, jette55
Læs Resten

Hvad er en Tee i golf?

01. June 2021 • Golf
Billede: Pixabay, markusspiske
Læs Resten

Hvad koster det at gå til golf? Se prisen

03. May 2021 • Golf
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvornår blev golf opfundet?

22. March 2021 • Golf
Billede: Pixabay, bedrck
Læs Resten

Hvem opfandt golf?

01. March 2021 • Golf
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvad er en Green i golf?

23. February 2021 • Golf
Billede: Pixabay, JanBaby
Læs Resten

Verdens rigeste golfspiller

01. December 2020 • Golf
Billede: Pexels
Læs Resten