Hvad Er En Markør I Golf?

27. March 2023 • Golf
Billede: Pixabay, jette55

En markør i golf er et lille, rundt objekt, der bliver lagt på græsset eller greenen, som en erstatning for golfbolden når der spilles.

Det er et objekt, der bliver brugt, når de forskellige golfspillers bolde kommer tæt på hinanden og også for tæt, da der er en risiko for, at man kan ramme hinanden. Her adskiller spillet sig lidt fra kroket, du spiller til familiefesterne i haven, hvor der ellers bare kan gælde om at fyre til modstanderne eller familien, hvis du synes, de kommer tæt på dig eller ligger i vejen.

Markøren bliver brugt i professionel golf og det er simpelthen for, at de forskellige spillere ikke rammer hinanden golfbolde på banen, når spillet er i gang. Denne markør er selvfølgelig også en del af sporten, så der ikke er nogen, der kan snyde med golfboldens placering i kampens hede.Ligger bolden på et dårligt spot, kan det jo være fristende for alle lige at rykke bolden en 1-2 cm. i den ene eller den anden retning.

Det er selvfølgelig vigtigt, at man har forskellige markører fra spiller til spiller, da det ellers kan blive en stor omgang forvirring, hvis flere af spillerne har den samme farve. Jeg tænker eventuelt, at de nok har et bogstav eller navn på.

Læs: Perlen Odense- har ydet økonomisk støtte til denne artikel. Hos Perlen Odense finder du et stort udvalg af ravsmykker varer. Tusind tak for støtten, siger vi.

Hvad er en Tee i golf?

01. June 2021 • Golf
Billede: Pixabay, markusspiske
Læs Resten

Hvad koster det at gå til golf? Se prisen

03. May 2021 • Golf
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvornår blev golf opfundet?

22. March 2021 • Golf
Billede: Pixabay, bedrck
Læs Resten

Hvem opfandt golf?

01. March 2021 • Golf
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvad er en Green i golf?

23. February 2021 • Golf
Billede: Pixabay, JanBaby
Læs Resten

Verdens rigeste golfspiller

01. December 2020 • Golf
Billede: Pexels
Læs Resten

Danmarks mest vindende golfspiller

30. November 2020 • Golf
Billede: Pexels
Læs Resten