Hvornår Blev Golf Opfundet?

22. March 2021 • Golf
Billede: Pixabay, bedrck

Det er faktisk uvist, hvornår golf helt præcis blev opfundet. Der er dog et bud på, at der var et sport, der lignede, i 1100-tallet, som blev udøvet i Skotland

Ligesom i så mange andre sportsgrene udspringer de gerne flere steder og det er også på tale, at arnestedet for sporten er Holland, fordi der visse beretninger, der peger i landets retning. 

Sporten bliver dog nævnt i Skotland i 1457, fordi den bliver forbudt af James 2. af Skotland sammen med fodbold. Han mente, at det var bedre for alle, hvis der blev dyrket bueskydning og derfor befalede han, at det kun var bueskydning, der måtte dyrkes.

Skal du have konkrete beviser på, at golf blev spillet, er det for første gang registreret i 1672. 

Vil du også gerne have et konkret land, hvor golfen er opfundet, vil jeg tage udgangspunkt i Skotland, da det også er det land, hvor der senere er blevet udviklet på golfsporten. De udviklede sporten til den, vi kender i dag og var også det første sted, hvor en reel klub blev dannet. Herunder er Skotland også de første, der udvikler det moderne regelsæt, anlægger den første 18-hullers golfbane og afholder de første turneringer. 

Du læser teksten på netop denne artikel, som er udarbejdet, fremstillet og skrevet, for at tilgodese Perlen Odense. Hos Perlen Odense finder du et stort udvalg af Susannne Friis Bjørner varer. Det er årsagen til, at Perlen Odense får omtale i teksten på netop denne artikel.

Hvad er en markør i golf?

27. March 2023 • Golf
Billede: Pixabay, jette55
Læs Resten

Hvad er en Tee i golf?

01. June 2021 • Golf
Billede: Pixabay, markusspiske
Læs Resten

Hvad koster det at gå til golf? Se prisen

03. May 2021 • Golf
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvem opfandt golf?

01. March 2021 • Golf
Billede: Pixabay
Læs Resten

Hvad er en Green i golf?

23. February 2021 • Golf
Billede: Pixabay, JanBaby
Læs Resten

Verdens rigeste golfspiller

01. December 2020 • Golf
Billede: Pexels
Læs Resten

Danmarks mest vindende golfspiller

30. November 2020 • Golf
Billede: Pexels
Læs Resten